A hét könyve

Christina Lauren

Az igaz szerelem egy életre szól! Szíve legmélyén tudja ezt Macy is, mégsem vesz róla tudomást. A fiatal lány nagy odafigyeléssel építgeti életét, kezdi megszokni az élményszegény mindennapok menetrendjét. Ám amikor véletlenül összefut gyermekkori szerelmével, Elliottal, egy csapásra minden megváltozik. A fiú felforgatja az érzelmek állóvizét…

Elizabeth Lim

Shiori’anma, Kiata hercegnője súlyos titkot őriz. A lány tiltott varázserőt birtokol, ami felkelti gonosz mostohaanyja figyelmét. A nő darumadarakká változtatja a lány testvéreit, Shiroit némaságra ítéli, valamint összeesküvést szervez a királyság ellen. Csakis a hercegnő mentheti meg Kiatát. A megoldást egy darumadár, egy szeszélyes sárkány és egy fiú jelenti.

Krasznahorkai László

Kada Józsi bácsi semmi másra nem vágyik, csupán a teljes ismeretlenségre. Persze ez érthető, ha az ember IV. Béla és Dzsingisz kán törvényes leszármazottja. A nyugdíjas villanyszerelő próbál inkognitóban maradni, ám a világ kíváncsi tekintete elől nem olyan könnyű elrejtőzni… Krasznahorkai László új, fordulatokban gazdag regénnyel tér vissza közénk.

Namrata Patel

Meena Dave nomád fotóriporterként járja és örökíti meg a világot. Nincs családja, sem állandó lakcíme, nem kötődik sehova és senkihez. Megszokott életvitelében azonban változás áll be, amikor kiderül, hogy megörökölt egy lakást Bostonban. Újságíró szimata azonnal beindul, az ügy mögött rejtélyes sztorit sejt meg. Namrata Patel első regénye az identitás, a közösségre találás, a fejlődés elragadó története.

Raluca Spatacean

Ép testben ép lélek? Lehetséges! Találd meg a harmonikus egyensúlyt a Wellness Almanach segítségével! A holisztikus egészség öröme megtapasztalható, csak egy kis figyelem és fegyelem kell hozzá. Ez a varázslatos kötet nem csupán feltárja előtted a kreatív mindfullness csodáját, hanem gondolatébresztő gyakorlatok és rituálék során juttat el a teljesebb élet állapotához.

V. E. Schwab

A mágia ereje világokat tud létrehozni, megmenteni és romba dönteni. Napjainkban három varázslatos birodalomról tudunk, melyeket egyetlen város köt össze: London. A három mágikus dinasztia feje nem retten vissza a hatalmi játszmáktól.London nem sokára véres ütközetek helyszínévé válik… V.E. Schwab legújabb fantasy regénye egy olyan epikus univerzumba invitál minket, ahol a jó és a rossz nem válik el élesen egymástól!

Elena P. Craig | Kristen Mulrooney

Finom falatok egyenesen Stars Hollowból, a Szitakötő szállóból, a Weston cukrászdából, Al Palacsintaházából, és persze a többi mesés helyről, ahol a Gilmore lányok valaha is megfordultak. Több mint 50 recept és megannyi leleményes főzési tipp a Szívek szállodája világából. A hivatalos szakácskönyv segítségével mi is könnyen elkészíthetjük Sookie ikonikus rizottóját vagy Mrs. Kim isteni lenmagos muffinját!

Samuel Graydon

Az arcát mindenki ismeri, neve egyet jelent a zsenialitással, a híres relativitáselmélet megalkotója, Nobel-díjas fizikus. Albert Einstein megkerülhetetlen alakja a 20. század tudományos korszakának, ám valódi életéről igencsak keveset tudunk. Samuel Graydon könyvében a törtélem egyik legnagyobb hatású tudósát kelti életre, hogy általa és 99 izgalmas történeten keresztül megértsük mit jelent a háborúk kereszttüzében a lázadó természet, a pacifista szemlélet, mit a szerelem egyenlete vagy éppen egy pesszimista papagáj esetében a humor gravitáló ereje!