A sorvezető

A hét könyve

Steigervald Krisztián

Minden generációnak megvan a maga történelmi múltja, kulturális lábnyoma, technológiai csatornája. Vajon miképpen viszonyulnak egymáshoz ezen generációk tagjai, és hogyan érthetnék meg egymást a jobb együttműködés érdekében? Steigervald Krisztián nagy sikerű könyve többek között erre az égető kérdésre is keresi a választ!

Gabriel García Márquez

Marquez új, eddig sosem publikált kisregényében öt rövid történet szól egy Ana Magdalena nevű asszonyról, aki minden augusztusban elutazik édesanyja sírjához. A nő ugyan boldog házasságban él, de a szigetre látogatva minden évben egyetlen éjszaka erejéig más emberré válik. Idegen férfiak karjában keresi a nyugalmat, az életörömöt, a szabadságot!

Lev Danyilkin

Átfogó életrajzi könyv arról az emberről, aki elsőként jutott fel a világűrbe. Lev Danyilkin könyve Gagarin életének és utóéletének legteljesebb krónikája, amely hiteles forrásokat felhasználva, a még életben levő kollégákat, barátokat, szemtanúkat alaposan kikérdezve jár utána az orosz űrhajóssal kapcsolatos izgalmas kérdéseknek.

Laurie Lico Albanese

A regény a 19.század nyüzsgő Amerikájába kalauzolja az olvasókat. Isobel Gamble lelkét súlyos, generációkra visszanyúló titok nyomja. Egy új élet reményében férjével Salembe költözik. Megérkezésük után nem sokkal a nő magára marad a városban, ekkor találkozik a fiatal Nathaniel Hawthorne-nal. A férfi lelkét is beárnyékolja családjának sötét múltja…

Híragi Szanaka

A túlvilág felé vezető úton található egy különleges fotóstúdió, ahol egy titokzatos férfi, Hiraszaka fogadja az eltávozottakat. Mielőtt valaki átlépne az öröklét kapuján, a képek közül ki kell választania életének legfontosabb pillanatait. Van azonban egy szigorú szabály, amit senki nem sérthet meg…

Agatha Christie

A napok egyre hosszabbak és melegebbek, az éjszakák rövidülnek, gyilkosság szaga száll a levegőben! Agatha Christie írásainak új válogatáskötetében ezúttal baljós tavaszi történetek kerülnek középpontba. Világvégi házikóval, lopott kincsekkel vagy bosszút forraló emberekkel kerülünk szembe, de ha ott van velünk Miss Marple vagy épp Hercule Poirot, akkor biztonságban leszünk.

Donatella Di Pietrantonio

A visszaadott lány és a Halásznegyed sikerkönyvek szerzőjének, Donatella Di Pietrantonionak új kötete lenyűgöző fejlődéstörténet, amelyben szemünk elé tárul egy emlékeit fokozatosan elvesztő anya állandó ingadozása édes és keserű emlékek, szeretet és gyűlölet, nosztalgia és elutasítás között. A keserédes emlékidézés viszont tovább erősíti az anya és lánya közötti megbonthatatlan köteléket.

Monica Heisey

Maggie házassága mindössze 608 napot ért meg, ám váltig állítja, hogy jól van, sőt, valójában remekül! Vagy mégsem? A 29 éves lány először marad egyedül a terhelő gondokkal. Mi a megoldás? Maggie vigaszhobbikba kezd, alkalmi randikkal próbálkozik, eközben pedig fergetegesen vicces szituációkon keresztül értelmezi újra a modern szerelem és boldogság állapotát.
lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.