A hét könyve

Maksai Kinga

A pszichológiai thrillerek hazai rajongói legtöbbször arra kényszerültek, hogy külföldi szerzők könyveivel csitítsák borzongásvágyukat, egészen mostanáig. A korábban inkább gyerekkönyveiről ismert Maksai Kinga ebben a műfajban is maradandót alkotott.

Genevieve Gornichec

Ki ez a különleges lány, aki még a gonosz tréfák és a csínytevés istene, Loki szívét is képes rabul ejteni? A tűz sebzette, kitaszított boszorkány lassan visszanyeri erejét, és szembeszáll saját jövőjével.

Walter Tevis

A vezércsel szerzőjének eredetileg 1963-ban megjelent regénye, amiben egy földönkívüli magát embernek álcázva keresi bolygónkon annak a módját, hogy miként mentse meg saját civilizációját. És közben összeköti sorsát az egész emberiséggel is.

Elena Armas

Catalina azzal még megbarátkozna, hogy találnia kell egy pasit, akit a barátjaként mutathat be nővére esküvőjén. De ahogy közeledik a nagy nap, a lehetséges jelöltek pedig fogyatkoznak, kénytelen belátni, hogy az egyetlen esélye Aaron, a legkiállhatatlanabb kollégája.

Nádas Péter

Egy rejtélyes kistelepülés lakóinak életébe és titkaiba vezet be minket Nádas Péter új regénye. És akárcsak a megnevezetlen falu mellett a Duna, a történet is feltartóztathatatlanul folyik, hogy minden kanyarulata után meglepetésekkel szolgáljon.

Emily Henry

Tíz éve barátok, akiket csak különböző személyiségük és egy végzetes hiba választ el attól, hogy egy párt alkossanak. De nem minden hiba helyrehozhatatlan. Egy szórakoztató és szívfacsaró történet, aminek minden utazótáskában ott lesz a helye ezen a nyáron.

Rosie Andrews

A 17. század komor, polgárháború sújtotta Angliájában egy fiatal katona arra tér haza karácsonykor, hogy családja új szolgálóját boszorkánysággal vádolják, a házra pedig a gonosz árnyéka vetül. Történelem, horror és fantasy egy kötetben.