Opauszki-Korom Dóra

eladó

Mi alapján választasz könyvet?

Általában ajánlások alapján választom ki őket vagy elolvasom a tartalmát. Persze előfordult, hogy annyira gyönyörű volt egy könyv borítója, hogy el kellett olvasnom.

Miért szeretsz olvasni?

Az olvasás számomra a legnagyobb kikapcsolódás, kizökkent a világomból és képes vagyok általa egy egészen másba kerülni.

Hány könyvet számlál otthoni könyvespolcod?

Rengeteg könyvem van már. A nagymamám lakásában is nyitottam egy polcot, mert nem fértünk tőle.

A jó anya

Amikor a kezembe került ez a könyv, a címe fogott meg igazán. Mi, anyák, nap mint nap feltesszük magunknak ezt a kérdést: vajon jó anyák vagyunk? Mindent jól csinálunk? A választ a gyermekeink adják meg, tükröt tartanak elénk. Mikor elkezdtem olvasni, nem gondoltam, hogy egy ennyire nehéz és tragikus történet vár rám. Egy anyának azzal kell szembesülnie, amitől minden szülő a világon a legjobban retteg: halálos betegséggel diagnosztizálják a gyermekét. Egy „jó anya” vajon képes teljesíteni lánya utolsó kívánságát a végtelennek tűnő fizikai szenvedés után? Miközben tudja: ezzel örökre elveszíti őt, viszont megmentheti a pokoli szenvedéstől. Bárcsak egyetlen gyermeknek és szülőnek sem kéne ilyet átélni, de az élet sokszor nagyon kegyetlen. Tipikus sírós könyv.

További könyvajánlók

Tina Turner: Életem szerelme

Az, hogy egy előadóművész önéletrajzában betekintést enged a kulisszák mögé, nem újdonság. Amiben Tina Turner könyve

A Mengele-lány

Többször sírtam rajta, már rögtön az elején is. Olvasás közben olyan düh és elkeseredettség volt bennem,

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.