A sorvezető

Anita Dén

online marketing menedzser

Mintha muszáj lenne

Életünk során elkerülhetetlenek azok az emberi veszteségek, amik halálunkig elkísérnek. Van, akit azért nem tudunk elfelejteni, mert kapcsolatunk beteljesületlen marad, míg másokat azért nem, mert az együtt eltöltött évek beleégnek mindennapjainkba. Ezt a semmivé – valójában mindenné – válást dolgozza fel Szendrői Csaba első verseskönyve, melynek lapjain hemzsegnek az idézhető sorok. Olyan mondatok, amelyek mögött nem a túlcizellálás szándéka áll, hanem egy vallomás a hiány és az apátia különböző szintjeiről. Sokan nem tudunk mit kezdeni a boldogság véges időtartamával, hiszen folyamatosan sóvárgunk utána, de mire megszokjuk, már vége is. Amikor eljön ez a pillanat, bátran nyúlhatunk ez után a könyv után, mert miközben bólogatunk ismerőseink tanácsait hallgatva, legbelül tudjuk, mit fogunk onnantól kezdve mondani: „Hiányoztál mindig, akkor is, amikor már elfelejtettelek.” (Dohányzó halak)

További könyvajánlók

A varázslat

Érdekel a téma. A sorozat többi része is érdekes.

Játékok és szerelmek

Kováts Kriszta és Nyáry Krisztián közös kötete igazi csapatjáték. A CD dalai és a könyvben szereplő

A két Lotti

Két kis szöszi, copfos, cserfes kislány családi titkai és kalandjai. Megértés, megbocsátás, és ami mindannyiunk életében

Szakértőink ajánlói

A magunk országa

Rég olvastam elmélyülten Esterházyt. Volt idő, hogy sokat: Tizenhét hattyúk, Hahn-Hahn, Egy nő meg A szív

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.