Jávor Zsófia

PR menedzser

Miért szeretsz olvasni?

Létszükséglet, a túlélés záloga, az egyik legszebb dolog az életben.

Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?

Egyelőre a könyv papírszaga jobban megfog, de ha egy kedvencet csak e-könyvben tudok elolvasni, akkor nem fogok habozni, hogy megvegyem.

Puha kötésű, vagy kemény fedeles? Miért?

Sokszor észre sem veszem, hogy az adott könyv, amit olvasok, az puha, vagy kemény fedeles, sokkal inkább érdekel a sztori, a történet, a szerző.

Szerelmes élet

A szerelemben nincsenek szabályok. Vagy mégis? Vonzódunk valakihez, mert szép, mert okos, mert olyan, aki nekünk tetszik, a szaga, a haja színe, a hangja. Vagy akár csak egy mozdulata, egy pillantása. De vajon diktálhatja a szerelmet pusztán csak a vágy? Lehet-e a vágy olyan elemi erejű, hogy mindent felrúgjunk miatta? A szerelmes élet főhőse vergődik, de ereje, amivel az érzelmeit magától értetődően és mindent félretéve átéli, lenyűgöző és tiszteletet parancsoló. A regényből kibontakozó és mindent mást háttérbe szorító viszony kusza, a szereplők motivációi sokáig átláthatatlanok, de a könyv lapjain, mintha csak egy krimit olvasnánk, lassan mindenre fény derül. Sodró, szerelmes, erotikus történetet olvashatunk, ami messze visz minket, ha hagyjuk, pont úgy, ahogy a főszereplőnk is átadja magát a szerelemnek. Nekünk sincs más teendőnk, mint a könyv segítségével szembenézni érzelmeinkkel és egy bátortalan lépést tenni önmagunk megismerése felé.

További könyvajánlók

Az eltemetett óriás

Szépirodalom fantasy-rajongóknak, és fordítva. A tavalyi év irodalmi Nobel-díjasa utolsó regényében egy olyan korba és vidékre

A hableány és Mrs. Hancock

Már a megjelenése előtt nagyon vártam a könyvet, egyszerűen imádtam a borítóját. És szerencsére a történetben

Csillagtalan Tenger

Ha feltennék nekem azt a nehéz – és feltehetően megválaszolhatatlan – kérdést, hogy melyik lenne az

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.