A sorvezető

Kerek Andor

boltvezető

Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?

Egy vagány cím vagy igényes borító persze vonzó, de mindez másodlagos.

Hátralapozol, hogy tudd, mi lesz a vége?

Teljesen kizárt.

Volt olyan könyv, amit többször elolvastál?

Gyakran megesik. A legjobb könyveket, nem csak lehet, de szükséges is újraolvasni. A cselekmény ismeretében már másra is jobban tudsz figyelni.

Véres arany

3 780 Ft
3 591 Ft

2009. Abigail elfogadja rég nem látott apja meghívását egy expedícióra: a Fűrészfog-hágón túli, háromezer méter fölött fekvő szellemvárosba indulnak. A település történelmében 1893. karácsonyán különös fordulat következett be: Abandon összes lakosa nyomtalanul eltűnt – még az ünnepi vacsorát is az asztalon hagyták. Abigail mögött összezárul a vadon, előtte a Smaragd-tó partján komor ház romja magasodik, mely jókora mennyiségű aranyrúd egykori rejtekhelye, és a felfoghatatlan kincshez persze rengeteg vér tapad. A Wayward Pines írójának sodró hangulatú thrillerében két idősík váltogatja egymást – a késői western és napjaink világa. Mindkettőben tragikus múltjuk által kísértett szereplők küzdenek a túlélésért, több-kevesebb sikerrel.

További könyvajánlók

Vaják: Az utolsó kívánság

A Vaják-sorozat első, bevezető része egy novelláskötet, amiben mindegyik történet a főszereplő egy-egy küldetését beszéli el.Több

A varázslók

Úgy korrekt, ha rögtön az elején leszögezem: aki sodró lendületű, izgalmas fordulatokban bővelkedő cselekményt vár, bizony

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.