A sorvezető

Tóth Alexandra

részlegvezető

Ezek érdeklik: horror, fantasy, krimi, sci-fi, ifjúsági irodalom Miért?

íp> Imádok félni, szeretem az abszurd dolgokat, a kedvenceim a zombik és a Walt Disney, lehet hogy kicsit különcnek látszom, de ez az ambivalencia jellemez.

Fenyőgyanta

3 590 Ft
3 410 Ft

Nagyon érdekes és megosztó könyv. Igazából a sztori nem tipikus skandináv krimi, inkább lélektaninak mondanám, a Hill House szelleméhez hasonló szerintem.
A szemünk előtt játszódik le egy család élete, a lezüllöttség, a romlottság, a szegénység, az emberi butaság, a kirekesztettség, és ezekbe az emberi elme egyszerűen meghasad.
Nem rémisztő, nincs tele áldozatokkal, nagyon mély a mondanivalója, de mégis valahol belül megrémít a történet, mert nagyon is valóságos. A könyvet egy tátongó sötét sebnek nevezném, melyet érzünk és mindig érzékeny, mert valójában sosem gyógyul be.

További könyvajánlók

Nick Hornby – Cicikrisztus

Ez volt az első könyvem Hornby-tól, de azóta már több művet is beszereztem tőle. A novellagyűjteményből

Túléltem az Everestet

A Mount Everest történetének legsúlyosabb, 1996-ban történt katasztrófáját több szakértő is feldolgozta, a tényeket ismerjük. Akit

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.