A sorvezető

Gecse József

SAP belső tanácsadó

Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?

Hagyomásnyos, volt e-könyv olvasóm, de nem tudtam magam rászánni, hogy használjam. Sokáig porosodott a fiókban, majd elajándékoztam.

Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?

A címe inkább.

Szeretettel sebezve

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2651786″ cache=”0″]

Milyen hatásai lehetnek, ha egy szülő túl ragaszkodó, féltő laza, vagy csak belekényszeríti gyerekét az idejekorán felelősségvállalásra? Nagy valószínűséggel ugyanazokat a hibákat követed el saját gyerekeddel, mint amiket veled történték gyerekkorodban, sőt a tipikus viselkedésszokások egész generációkon végig mehetnek. Ez a könyv ezekre a problémákra világít rá és nyújt segítséget szülőknek és leendő szülőknek. Érdekes és tanulságos olvasmány!

További könyvajánlók

Sinistra körzet

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2694693″ cache=”0″] Bodor világa olyan, mint egy dohos pincében eltöltött novemberi klubdélután: az embernek ötlete

Frakk és a foci

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2157956″ cache=”0″] Sok év után újra felfedezem, és együtt nevetünk a lányommal a mókás kalandokon.

Az éjféli égbolt

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2743055″ cache=”0″] A kevesebb néha több. Ékes példája ennek az írónő bemutatkozó regénye, ez a

Szakértőink ajánlói

A németek Bödőcs Tiborja

A kezem remeg, mert ránézek a billentyűzet kiosztásra, és a felső sorban ez van: QWERTZUI. És eszembe jut a könyv második harmadában előkerülő kérdés: Miért is ezek a betűk vannak ott?

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2740837″ cache=”0″] AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.