A sorvezető

Kerek Andor

boltvezető

Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?

Egy vagány cím vagy igényes borító persze vonzó, de mindez másodlagos.

Hátralapozol, hogy tudd, mi lesz a vége?

Teljesen kizárt.

Volt olyan könyv, amit többször elolvastál?

Gyakran megesik. A legjobb könyveket, nem csak lehet, de szükséges is újraolvasni. A cselekmény ismeretében már másra is jobban tudsz figyelni.

Véres arany

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2698271″ cache=”0″]

2009. Abigail elfogadja rég nem látott apja meghívását egy expedícióra: a Fűrészfog-hágón túli, háromezer méter fölött fekvő szellemvárosba indulnak. A település történelmében 1893. karácsonyán különös fordulat következett be: Abandon összes lakosa nyomtalanul eltűnt – még az ünnepi vacsorát is az asztalon hagyták. Abigail mögött összezárul a vadon, előtte a Smaragd-tó partján komor ház romja magasodik, mely jókora mennyiségű aranyrúd egykori rejtekhelye, és a felfoghatatlan kincshez persze rengeteg vér tapad. A Wayward Pines írójának sodró hangulatú thrillerében két idősík váltogatja egymást – a késői western és napjaink világa. Mindkettőben tragikus múltjuk által kísértett szereplők küzdenek a túlélésért, több-kevesebb sikerrel.

További könyvajánlók

Berzsián és Dideki

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2583390″ cache=”0″] Harmadszorra olvasom a könyvet 7 éves lányomnak. Imádja Berzsiánt, Zsebenci Klopédiát és Sróf

A láthatatlan őrző

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2571352″ cache=”0″] Egy három részes, szövevényes, spanyol pszichothriller első kötete. A könyvben különféle pszichológiai betegségeket

Szólít a szörny

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2232379″ cache=”0″] Ez egy igazán megrázó történet. Kategóriáját tekintve ifjúsági, de idősebbek számára is élvezhető.

Szakértőink ajánlói

Boldogság dán recept szerint

Hallottak már Önök a Koppenhágában székelő Boldogságkutató Intézetről? Gondolom, nem. Bevallom én sem

Főzni felelősséggel – Stahl Judit ajánlója

„Magára vessen, aki nem talál ínyére illőt a pazar kollekcióból. Reteklevél-pesztós tészta maradék reteklevélből a drága bazsalikom helyett? Nekem jöhet. Lencse „bolognai” maradék főtt lencséből hús helyett? Szintén tökéletes.”

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2740837″ cache=”0″] AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.