Ha eddig nem voltál éhes, most az leszel! Különleges gasztrokalauz rendhagyó nyári kalandokhoz
Hogyan fedezhetjük fel a világot? Úgy, ha megkóstoljuk a helyi ételeket – vallja Sarah Baxter, akinek Gasztroutazások című kötete.
Hogyan fedezhetjük fel a világot? Úgy, ha megkóstoljuk a helyi ételeket – vallja Sarah Baxter, akinek Gasztroutazások című kötete.
Jókai egy gasztronómiai vita nyomán választotta az írói pályát, Csokonai különféle módokon becézte a bort, Móra Ferenc cserebogarak főzött bográcsban. Ilyen és ehhez hasonló érdekességekről szól az Így ettek ők, ahol találkozik otthonunk két legőszintébb pontja: a kamránk és a könyvespolcunk.
Stanley Tucci számára a gasztronómia sokkal több, mint a puszta élvezet. Életem az ételeken át című memoárjában a színész terített asztalhoz ül olvasójával, majd mesélni kezd, magáról az ételekről, az életről.
Fiala Borcsával íróval, a WMN főszerkesztőjével beszélgettünk új hitvallásáról, inspirációiról, könyvekről és írásról, valamint a főzésről.
Ismét válogattunk a New York Times bestseller listájáról. Egy rendkívül izgalmas krimit, egy fantasy-t, egy rendhagyó ismeretterjesztő könyvet, továbbá egy húsbavágó regényt ajánlunk. Jó hír, hogy mindegyik megvásárolható eredeti nyelven a Libriben!
© Libri Könyvkereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva!
Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!