A sorvezető

Az ikonikus mese újratöltve – Varró Dánielt kérdeztük a Túl a Maszat-hegyen második részéről

Varró Dániel végre elvarrja a szálakat klasszikus meseregényének folytatásában. Vagy mégsem? Húsz röpke év telt el, ám úgy tűnik, hogy Maszat-hegy fantasztikus világán nem fog az idő, ahogy a szerző játékos kreativitásán sem. Sokak örömére a kultikus történet második része ott kezdődik, ahol az előző abbamaradt. Humorban, nyelvi leleményességben, vagy éppen huncut versikékben ez a kötet sem szenved hiányt, de akkor miben más? És hogy kerül képbe a képregény? Minderre Varró Dániel válaszol nekünk az idei év utolsó Sorköz adásában. Tartsatok velünk!

További videók

Állati gonosz – Új regényéről kérdeztük John Scalzit

A 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendégeként látogatott el hozzánk, könyveit minden sci-fi rajongó ismeri és elismeri, Hugo-díjas szerző, és nem különben az Amerikai Science-Fiction és Fantasy Írók Szövetségének elnöke. Nem más, mint John Scalzi volt a Sorköz 12.részének vendége.

A vonzás ereje – A z-generáció új hangja: Kollár Betti

A kreatív blogolásokból is születhetnek olyan megkapó történetek, amelyek idővel egy egész regénnyé vagy teljes regénysorozattá állhatnak össze. Kollár Betti irodalmi pályafutása ékes bizonyítéka annak, hogy a mindenre kiterjedő fantáziának és kamaszos témáknak nem csak az online térben van kijelölt helyük, hanem a könyvespolcokon is.

Libri Trend

Podcast

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.