A sorvezető

Zsoldi Gabriella

junior marketingmenedzser

Szoktál eredeti nyelven olvasni?

Igen. Gyakorlásnak is kiváló és a magyar fordításra sem kell várni, ami sok esetben elhúzódik egy-egy sorozat folytatásánál.

Hátralapozol, hogy tudd, mi lesz a vége?

Mielőtt elkezdek olvasni, mindig megnézem, hogy milyen terjedelmű az a könyv, amihez épp hozzákezdek, de a történet végébe sose olvasok bele.

Volt olyan könyv, amit többször elolvastál?

Persze, a kedvenceimet többször újraolvasom. A Harry Potter sorozatot minden évben előveszem és újra végigolvasom.

Nevermoor 1. – Morrigan Crow négy próbája

Mielőtt olvastam volna a könyvet nagyon sok pozitív véleményt hallottam róla, sőt, rengeteg kritikában az új Harry Potterként aposztrofálták. Mint hard core HP-fan kíváncsivá tettek, vajon tényleg annyira jó-e ez a könyv, mint Rowling regényei? A Nevermoor egy igazán vidám, rengeteg szerethető karakterrel teli regény, pedig a fülszöveg nem pont ezt a hangulatot sugallja. Adott egy 11 éves kislány, aki az emberek szerint minden baj hozója. Morrigan elátkozott gyermek, amiért Napszálltakor született. A történet akkor kezdődik igazán, amikor főhősünket egy rejtélyes vörös hajú férfi becsempészi Nevermoorba, és annak érdekében, hogy a városban maradhasson, ki kell állnia 4 próbát. A regény története izgalmas és feszült helyzetekkel teli, olyannyira, hogy nem is akartam félbehagyni az olvasást. A Nevermoor bővelkedik titkokban, váratlan fordulatokban és humoros párbeszédekben, a főszereplők pedig egy olyan hotelben élnek, ahol a csillár maga változtatja meg az alakját, és ahol a házvezető egy óriás beszélő macskarizma. Kellhet ennél több egy jó fantasy-hoz?

További könyvajánlók

Pszichológia mindenkinek 1.

Philip Zimbardo, a szociálpszichológia meghatározó alakja, aki stanfordi börtönkísérlete és a Lucifer-hatás óta nagy tekintélynek örvend,

Az ajtó

Borzalmasan, rettenetesen, iszonyúan megrázó történet, ennél jobban fokozni nem tudom, és különben is, a kevesebb néha

Lázár evangéliuma

Bíró Szabolcs tudja milyen egy jó történelmi regény, és nem fél megírni. Legyen bármi a téma,

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.