A sorvezető

Ilyés Nikolett

boltvezető

Ezek érdeklik: kortárs szépirodalom, fantasy, sci-fi, zene Miért?

Szeretem beleélni magam különböző helyzetekbe, betekintést nyerni egy-egy olyan életbe, ami más, különc, akár abszolút valótlan, fantáziaszülte vagy éppen abszurd. A történetek lehetőséget adnak arra, hogy más emberek bőrébe bújjak.

Egy sötétebb mágia

A maga nemében nagyon szórakoztató fantasy olvasmány. Kíváncsian várom a folytatását, mert ebben az első részben hiányoltam a részletességet. Varázslat által uralt, vagy éppen leigázott világokban járunk, különleges képességű emberek között. Viszály, háború, balsors, titokzatos varázsereklyék… Itt minden van! Bízom abban, hogy a második részben a szerző jobban belemélyül a különféle világok leírásába, még akkor is, ha 200 oldallal szaporodik a kötet. Igazán megérné.

További könyvajánlók

A férjem

Az apró novellák főszereplői hétköznapi házaspárok gyerekkel, házzal, kutyával, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Vaják: Az utolsó kívánság

A Vaják-sorozat első, bevezető része egy novelláskötet, amiben mindegyik történet a főszereplő egy-egy küldetését beszéli el.Több

Nem tudod, mit főzz?

Az Ételérzés Online Főzőiskola megalkotójával találkozhattunk már sok helyen, hiszen rendszeres szerzője a Nők Lapja Konyhának

Barni, a szuperhős

Amikor ezt a könyvet olvastuk, a kislányom már nem húzta az időt lefekvés előtt, hanem kifejezetten

Szakértőink ajánlói

Ez a kis könyv elég nagy könyv

Ezek a szinte ötletszerű, talált apróságok arra kérdeznek rá, mit is nevezünk embernek, mit is gondolunk erről az elvont és egyszerre valóságos, velünk egybeeső létezőről.

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.