A sorvezető

Ilyés Nikolett

boltvezető

Ezek érdeklik: kortárs szépirodalom, fantasy, sci-fi, zene Miért?

Szeretem beleélni magam különböző helyzetekbe, betekintést nyerni egy-egy olyan életbe, ami más, különc, akár abszolút valótlan, fantáziaszülte vagy éppen abszurd. A történetek lehetőséget adnak arra, hogy más emberek bőrébe bújjak.

Félj bátran

Al Ghaoui Hesna egy igazán érdekes, nem mindennapi tapasztalatokkal bíró személyiség. Egy ideje követem a pályafutását, így nem volt kérdés az sem, hogy kezembe vegyem-e új könyvét, amely a félelem kérdéskörét veszi górcső alá. Hesna a saját tapasztalatain keresztül meséli el, hogy milyen szinteken és milyen árnyalataiban élte meg a félelmet, egy olyan jelenséget, ami minden ember életében jelen van. Neves szakemberek bevonásával körüljárta, hogy miért is félünk, mi célja van ezzel az agyunknak, és milyen folyamatok zajlanak le benne, amikor eluralkodik rajtunk a félelem és a pánik. A könyv rávilágít arra, hogy a félelemre nem csak negatív, életünket megkeserítő jelenségként lehet tekinteni, hisz nem véletlenül uralkodik el mindenkin ez az állapot bizonyos élethelyzetekben. Mindamellett, hogy egy érdekes ismeretterjesztő olvasmány, Hesna tudósítói múltjába is betekintést enged. Olvasmányos, lebilincselő kötet.

További könyvajánlók

Aranykalitka

Egy újabb zseniális Camilla Läckberg-regény. A korábbiakhoz képest kicsit más hangulatú, mégis letehetetlen és motiváló. Az

A Négyszögletű Kerek Erdő

Hosszabb, 10-15 perces meséket kerestem elalvás előtti képzelethez, amihez Mikkamakka, Vacskamati és Nagy Zoárd történetei tökéletesek.

Hector Servadac

Hector Servadac látszólag esetlen figura, ezzel együtt kedvelhető karakter. „Hangos” gondolkodása számtalan egyéb dolog mellett például

Szakértőink ajánlói

A siker megérthető

Mindenki vágyik a sikerre és a környezete elismerésére mind a munkájában, mind a

A döntés

A magyar származású – de már régóta Amerikában élő – dr. Edith Eva

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.