Ilyés Nikolett

boltvezető

Ezek érdeklik: kortárs szépirodalom, fantasy, sci-fi, zene Miért?

Szeretem beleélni magam különböző helyzetekbe, betekintést nyerni egy-egy olyan életbe, ami más, különc, akár abszolút valótlan, fantáziaszülte vagy éppen abszurd. A történetek lehetőséget adnak arra, hogy más emberek bőrébe bújjak.

E-mentes övezet 2., avagy több mint reggeli

Egy újabb igazán egyedi riportkötetet tarthatunk a kezünkben az első kötetből már jól ismert szakembertől, Tóth Gábortól, illetve Sebestyén Balázstól, a népszerű rádiós műsorvezetőtől. Én már az első kötet megjelenésének is nagyon örültem, mivel egy csokorba szedi, rendszerezi az E-mentes övezet című rádiórovatban elhangzottakat, így bármikor felcsaphatjuk a könyvet, és olvashatunk az élelmiszer- és táplálkozástudomány aktuális témáiról. Többek között megtudhatjuk, miért is jó beiktatni étrendünkbe a csírákat, olvashatunk a különböző csomagolóanyagok tulajdonságairól, az üdítőitalok hatásairól, reklámpszichológiáról és még sok más érdekes dologról. A gyakorlati tanácsok sem maradtak ki a kötetből, így könnyebben elsajátíthatjuk az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz szükséges tudást.

További könyvajánlók

Kukkants bele a számok világába!

A Kukkants bele sorozat minden tagja tökéletes választás a kisiskolások szórakoztató tanulásához. Ha a matematika a

Óceán az út végén

Az Óceán az út végén új kiadása igazán szemet gyönyörködtető, szinte minden oldal illusztrált, és a

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.