A sorvezető

Ilyés Nikolett

boltvezető

Ezek érdeklik: kortárs szépirodalom, fantasy, sci-fi, zene Miért?

Szeretem beleélni magam különböző helyzetekbe, betekintést nyerni egy-egy olyan életbe, ami más, különc, akár abszolút valótlan, fantáziaszülte vagy éppen abszurd. A történetek lehetőséget adnak arra, hogy más emberek bőrébe bújjak.

E-mentes övezet 2., avagy több mint reggeli

Egy újabb igazán egyedi riportkötetet tarthatunk a kezünkben az első kötetből már jól ismert szakembertől, Tóth Gábortól, illetve Sebestyén Balázstól, a népszerű rádiós műsorvezetőtől. Én már az első kötet megjelenésének is nagyon örültem, mivel egy csokorba szedi, rendszerezi az E-mentes övezet című rádiórovatban elhangzottakat, így bármikor felcsaphatjuk a könyvet, és olvashatunk az élelmiszer- és táplálkozástudomány aktuális témáiról. Többek között megtudhatjuk, miért is jó beiktatni étrendünkbe a csírákat, olvashatunk a különböző csomagolóanyagok tulajdonságairól, az üdítőitalok hatásairól, reklámpszichológiáról és még sok más érdekes dologról. A gyakorlati tanácsok sem maradtak ki a kötetből, így könnyebben elsajátíthatjuk az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz szükséges tudást.

További könyvajánlók

Ingovány

Eddig főleg csak női szerzőktől olvastam skandináv krimiket, ezért úgy gondoltam ideje váltani. Hjorth és Rosenfeldt

Remélem, örülsz

Szeretem azokat a könyveket, amelyek mesélnek, amelyek úgy mesélnek, mint egy hömpölygő, magában megannyi titkot hordozó

Elrabolt életek

Megjelenése után azonnal megvettem a könyvet és nagyon hamar el is olvastam. A két idősíkon futó

Malala

Malala történetét nem csupán a fiataloknak érdemes elolvasni, hanem mindenkinek, aki egy tizenéves szemszögéből szeretne belepillantani

Szakértőink ajánlói

A ránk vadászó idő

Sokat vagyok versek közelében. Még akkor is így volna, ha egyébként kevéssé akarnám

A siker megérthető

Mindenki vágyik a sikerre és a környezete elismerésére mind a munkájában, mind a

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.