A sorvezető

Ilyés Nikolett

boltvezető

Ezek érdeklik: kortárs szépirodalom, fantasy, sci-fi, zene Miért?

Szeretem beleélni magam különböző helyzetekbe, betekintést nyerni egy-egy olyan életbe, ami más, különc, akár abszolút valótlan, fantáziaszülte vagy éppen abszurd. A történetek lehetőséget adnak arra, hogy más emberek bőrébe bújjak.

Irigység, kibeszélés, rosszindulat

Az irigység, a kibeszélés és a rosszindulat mindannyiunk életében valamilyen módon szerepet játszik, kár lenne tagadni a tényt. A könyv abban nyújt igazán segítséget, hogy ezen mechanizmusok mögé lássunk. Mihez kezdjünk, ha kibeszélnek a hátunk mögött, hogyan kezeljük a rosszindulatot? Mi tévők legyünk, ha bennünk is felsejlik a rosszindulat, vagy az irigység? Hogyan használhatnánk az irigységet egyfajta pozitív hajtóerőként a saját életünkben? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Almási Kitti klinikai szakpszichológustól, aki többek közt saját élményein keresztül mutatja be a témát.

További könyvajánlók

Ahol a folyami rákok énekelnek

Már a címe is igazán különleges. Krimi, pszichológia és szépirodalmi regény csodálatos egyvelege. A főhős Kya,

Az orenda

Gyerekkorunk indiánregényeit idéző, irodalmi remekmű. Két kultúra nyers találkozása, ahol a megismerés ősi szándéka és a

Caraval

Teljesen magával ragadott ez a történet, amiben soha nem lehet tudni, hogy mi a játék része

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.