A sorvezető

Strancki Ádám

Mi a kiemelt kedvenced?

Chris Hadfield: Egy űrhajós tanácsai Földlakóknak

Miért ez a kiemelt kedvenced? Hogyan találtál rá?

Nagyon tetszik a tanulsága: hogy milyen fontos az alaposság. (Az űrhajósok hónapokat készülnek az űrben eltöltött egyetlen napra)

Puha kötésű, vagy kemény fedeles? Miért?

Kemény fedeles. Stabilabban áll a polcon, és nem sérül olyan könnyen.

Hogyan ​veszítsünk el egy maratont? – és érjünk mégis célba

Mi történik, ha a Simpson család forgatókönyvírója ír nekünk egy könyvet a futásról? Ráadásul még azt is megígéri nekünk, hogy nem elsőnek érünk ugyan a célba, de megállás nélkül le tudjuk majd futni? Ez a könyv kezdő futóknak készült, akik egy olyan könyvet szeretnének a kezükbe venni, amelyből megismerkedhetnek a futás alapjaival, de nem dobják be a mély vízbe őket, hanem könnyen érhető, vicces formában találkozhatnak a kezdő, később a haladó szint nehézségeivel. Őszinte könyv, ami beismeri, hogy a futást nem lehet és nem mindig kell szeretni, sőt… lesz olyan, aki sosem fogja, de mégis fut, mert szereti teljesíteni az újabb és újabb kihívásokat.

További könyvajánlók

Hill House szelleme

Roppant érdekes és megosztó könyv. Lassan az elménkbe kúszó és ott burjánzó sötét gondolatok gyűjteménye, mely

Lengemesék – Nádtengeri Nyár

Ritkán, de szerencsére egyre gyakrabban találkozhatunk olyan mesekönyvekkel, amik képesek felvenni napjaink ritmusát. Nem ragaszkodnak a

Hitler lovai

Elsőre sokan úgy vélhetik, a kötet egy száraz dokumentumregény, tele hasztalan, töltelék információkkal, plusz Hitler kapcsán

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.