A sorvezető

Tóth Alexandra

részlegvezető

Ezek érdeklik: horror, fantasy, krimi, sci-fi, ifjúsági irodalom Miért?

íp> Imádok félni, szeretem az abszurd dolgokat, a kedvenceim a zombik és a Walt Disney, lehet hogy kicsit különcnek látszom, de ez az ambivalencia jellemez.

A csali

3 899 Ft
3 704 Ft

Nagyon szerettem ezt a könyvet. Jól levezette a csernobili katasztrófa után az emberekre nehezedő terhek összességét, a társadalmi kirekesztettséget és azt, hogy mennyire magukra hagyták az ottmaradottakat. Kisejlik a könyvből a kétségbeesés, a normális élet utáni sóvárgás. A főszereplő gondolatain keresztül megismerhetjük a falu életét, mindennapjaikat és sok boldog pillanatnak is szemtanúi lehetünk. „Az év legjobb romantikus thrillere” – áll a borítón, és valahol meg is értem ezt a besorolást, hiszen a történeten végigfutó romantikus szál az egész könyvet egy kicsit boldogabbá teszi. A fő cselekményszál egy iszonyatosan fordulatos macska-egér játék, és a csali, amitől a vízfelszín fodrozódni kezd. Ez az a könyv, ami felperzseli az emberek gondolatait, ami álmatlan éjszakákat okoz, de nem azért, mert megrémít, hanem mert tudni akarod, hogy mi következik a szavak, mondatok, fejezetek után, és addig nem nyugszol, míg a végére nem érsz Nagyon szerettem ezt a könyvet. Jól levezette a csernobili katasztrófa után az emberekre nehezedő terhek összességét, a társadalmi kirekesztettséget és azt, hogy mennyire magukra hagyták az ottmaradottakat. Kisejlik a könyvből a kétségbeesés, a normális élet utáni sóvárgás. A főszereplő gondolatain keresztül megismerhetjük a falu életét, mindennapjaikat és sok boldog pillanatnak is szemtanúi lehetünk.

További könyvajánlók

A titkos történet

Régóta szemezett velem ez a könyv a polcon, végül beadtam a derekam. Abszolút nem okozott csalódást.

Hygge – Harmónia dán módra

A hygge (ejtsd: hügge) a pillanat boldoggá tételének művészete, az a fajta életmód, ami a dánokat

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.