A sorvezető

Anita Dén

online marketing menedzser

Mintha muszáj lenne

Életünk során elkerülhetetlenek azok az emberi veszteségek, amik halálunkig elkísérnek. Van, akit azért nem tudunk elfelejteni, mert kapcsolatunk beteljesületlen marad, míg másokat azért nem, mert az együtt eltöltött évek beleégnek mindennapjainkba. Ezt a semmivé – valójában mindenné – válást dolgozza fel Szendrői Csaba első verseskönyve, melynek lapjain hemzsegnek az idézhető sorok. Olyan mondatok, amelyek mögött nem a túlcizellálás szándéka áll, hanem egy vallomás a hiány és az apátia különböző szintjeiről. Sokan nem tudunk mit kezdeni a boldogság véges időtartamával, hiszen folyamatosan sóvárgunk utána, de mire megszokjuk, már vége is. Amikor eljön ez a pillanat, bátran nyúlhatunk ez után a könyv után, mert miközben bólogatunk ismerőseink tanácsait hallgatva, legbelül tudjuk, mit fogunk onnantól kezdve mondani: „Hiányoztál mindig, akkor is, amikor már elfelejtettelek.” (Dohányzó halak)

További könyvajánlók

Indiáncseresznye

Kedves és szórakoztató novellafüzér. A szerző kiválóan megvalósította a gyermeki, összeszedetlen, felnőtteskedő elbeszélői hangot. Egy serdülő

Szavak kékben

Mindig is szerettem a könyvesboltokban játszódó történeteket. A Szavak kékben részben ezért keltette fel az érdeklődésemet.

Briliáns barátnőm

Nápolyban járunk, a világháború után, ahol két kislány a nyomornegyed utcáin örök barátságot és versengést fogad

Szakértőink ajánlói

No bulvár

Valahogy a bulváros rutin mintha előbb keletkezett volna, mint a bulvársajtó. Persze, mondanánk,

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.