A sorvezető

Bedő Balázs

ügyfélszolgálati munkatárs

Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?

Több szempontból is nagyon jó ötletnek tartom az elektronikus kiadványokat, de nálam a nyomtatott könyv a nyerő. Szeretem a kezemben tartani, lapozni, amit olvasok; egy kötetekkel teli könyvespolc ráadásul a lakás dísze lehet.

Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el?

Egy igényes, jól kidolgozott borító figyelemfelkeltő ugyan, de számomra ez nem igazán szempont.

Hány könyvet számlál otthoni könyvespolcod?

Jelenleg mintegy 180 kötet, bár még nem sikerült mindet elolvasnom.

Az éjféli égbolt

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2743055″ cache=”0″]

A kevesebb néha több. Ékes példája ennek az írónő bemutatkozó regénye, ez a tudományos fantasztikumba csomagolt gyönyörű karakterdráma, amely jóval többet nyújt, mint amire csekély terjedelme alapján számíthatnánk.
A két szálon futó, egyszerű cselekmény megindító történetté terebélyesedik, ahogy fokozatosan megismerjük a szereplők múltját és életük meghatározó döntéseit, melyekkel egy olyan világtól elszakítva kell szembenézniük, amely talán már nem is létezik.
A kötet érzékletes stílusa az Északi-sark kietlen tájait és a világűr sötétjét is páratlan szépséggel és jelentéssel tölti meg, miközben az emberi lélek mélységeibe is feledhetetlen bepillantást enged.

További könyvajánlók

A nyomozókutya

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2707171″ cache=”0″] Kedves illusztrációk és egy szívet melengető történet. Lehet benne böngészni, mert a képek

Nick Hornby – Cicikrisztus

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2713717″ cache=”0″] Ez volt az első könyvem Hornby-tól, de azóta már több művet is beszereztem

Mit tettél Oliver?

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2719086″ cache=”0″] Érdekes, csavaros kis thriller! Már az első oldal elolvasása után beszippant a történet.

Álomcsapda

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2714985″ cache=”0″] A témaválasztás csillagos ötös, az álmok világa ugyanis az egyik legérdekesebb dolog, amit

Szakértőink ajánlói

Hullámvasúton – Dr. Belső Nóra könyvéhez

„Bemutatja, hogy az életünk különböző szakaszaiban, a magzati kortól az aktív felnőttkoron át az elmúlásig milyen élmények és próbatételek formálhatják és tehetik próbára személyiségünket.”

Uzsonnázni Szabó Magdával – Stahl Judit könyvajánló

Méghogy nem lehetséges az időutazás! Aki ilyen csacsiságot állít, nem olvasta az Egy meszely az fél icce és az Egy czitrom hajával című receptgyűjtményeket. Teljesen odavagyok ezért a két gyönyörű kötetért, pedig számos szakácskönyvet ismerek.

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2740837″ cache=”0″] AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.