Fülöp Németh Amelita

boltvezető
Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el? Domokos Gábor: Reklámország peremén Miért szeretsz olvasni? Igazság szerint azóta szeretek olvasni, amióta nem kötelező. Amíg az iskolában kiadták a kötelező irodalmakat addig nyűgnek éreztem, de jó érzés volt magamtól ráébredni, hogy ez mennyire szuper dolog. Az olvasás révén bármikor ki tudok kapcsolni. Folyamatosan megismerhetek új eseményeket, életeket, szituációkat emellett fontosnak tartom az olvasás gondolkodást fejlesztő hatását. Talán ez utóbbi a legfontosabb. Hány könyvet olvasol el egy évben? Ezt nem könnyű megmondani. Hangulat, idő, téma... ezek mind befolyásoló tényezők.

Elrabolt életek

Megjelenése után azonnal megvettem a könyvet és nagyon hamar el is olvastam. A két idősíkon futó történet még izgalmasabbá teszi az egyébként is megdöbbentő események sorozatát. Borzasztó belegondolni, hogy még ma is vannak olyanok, akik nincsenek tisztában családjuk, felmenőik igazi történetével. Lisa Wingate könyvében olyan gyerekekkel ismerkedhetünk meg, akik a 20. század elején váltak a gyerekkereskedelem áldozatává.

További könyvajánlók

Hosszú számolás

Egy kedves törzsvásárlónk rendelte elő ezt a könyvet és hát kedvet kaptam hozzá, ugyanis hasonló az

Törésteszt

Szabó T. Annát eddig kedvenc költőim között tartottam számon, ezért nagy várakozással vettem kézbe első novelláskötetét.

Az órásmester lánya

Ez a történet Kate Mortonhoz híven egy igazán kalandos, több szálon és több időben futó történet.

Frakk és a foci

Sok év után újra felfedezem, és együtt nevetünk a lányommal a mókás kalandokon. A fejezetek esti

Szakértőink ajánlói

Ebugatta könyvek

Nem tudtam nem elolvasni a Lauren Fern Watt könyvéről szóló rövid méltatásokat. Pláne,

Évfordulók

A Cherryről (magyar nyelven a Kopasz), Nico Walker sodró erejű regényéről akartam írni

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.