A sorvezető

Szabó-Kenderesi Kata

média manager

Puha kötésű, vagy kemény fedeles? Miért?

A puha könnyebb. Gyakran fekve olvasok, ezeket egyszerűbb tartani.

Rajta hagyod a kezed nyomát a könyvön?

Előfordul hogy néha aláhúzok pár sort benne, amik kifejezetten tetszenek, inspirálnak, megnevettetnek.

Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?

Csak a hagyományos, papír alapú könyv. Egyrészt az illata miatt, másrészt néha aláhúzogatom azokat a részeket, amik nagyon tetszenek.

Erdei mulatság és más történetek

Az elmúlt hetekben Szamócka belopta magát a szívünkbe. A vidám kis szamócatündér meséi nagyon barátságosak, igazi szerethető mesehős. Pár oldalas mesék igazi kislányos történetek a barátságról, jótettekről, kitartásról és jó ötletekről. A személyes kedvencem a Bajuszbuli című, amiben a kis cinkének tréfából bajuszt rajzol két szalamandra, amit nem tud lemosni és nagyon szégyell. Azért, hogy jobban érezze magát, Szamócka bajszos bulit szervez. A végén kacarászva mondja: „nahát, nahát, milyen bulikat tartanak manapság!”. Ez annyira megtetszett nekünk, hogy szállóigévé vált a családban, arra az esetre, ha valami eltér a megszokottól. Több mesekönyv is van már Szamócka történeteivel, nem tudjuk megunni, szeretettel ajánlom mindenkinek.

További könyvajánlók

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.