Ilyés Nikolett

boltvezető

Ezek érdeklik: kortárs szépirodalom, fantasy, sci-fi, zene Miért?

Szeretem beleélni magam különböző helyzetekbe, betekintést nyerni egy-egy olyan életbe, ami más, különc, akár abszolút valótlan, fantáziaszülte vagy éppen abszurd. A történetek lehetőséget adnak arra, hogy más emberek bőrébe bújjak.

Félj bátran

Al Ghaoui Hesna egy igazán érdekes, nem mindennapi tapasztalatokkal bíró személyiség. Egy ideje követem a pályafutását, így nem volt kérdés az sem, hogy kezembe vegyem-e új könyvét, amely a félelem kérdéskörét veszi górcső alá. Hesna a saját tapasztalatain keresztül meséli el, hogy milyen szinteken és milyen árnyalataiban élte meg a félelmet, egy olyan jelenséget, ami minden ember életében jelen van. Neves szakemberek bevonásával körüljárta, hogy miért is félünk, mi célja van ezzel az agyunknak, és milyen folyamatok zajlanak le benne, amikor eluralkodik rajtunk a félelem és a pánik. A könyv rávilágít arra, hogy a félelemre nem csak negatív, életünket megkeserítő jelenségként lehet tekinteni, hisz nem véletlenül uralkodik el mindenkin ez az állapot bizonyos élethelyzetekben. Mindamellett, hogy egy érdekes ismeretterjesztő olvasmány, Hesna tudósítói múltjába is betekintést enged. Olvasmányos, lebilincselő kötet.

További könyvajánlók

Bíborszín

Nagyon sok jó ajánlást olvastam a könyvről, többek között ezért is voltam kíváncsi rá. Celie története

Imbolygó iskolabolygó

Békés Márta egy különleges, mégis ismerős bolygóra repíti olvasóit, ahol az év szeptemberben kezdődik és júniusban

A kuflik és a mohamanyi

Dániel András kuflijai egyedülállóak a mai mesefigurák között. Bármilyen furcsán is hangzik, de a gyerekek azonosulni

Szakértőink ajánlói

„And what is your story?”

Ez a regény lehetne egy író élete, még egyszerűbben egy ember élete, egy emberé, aki elérte az ötvenet, visszafelé néz, mert úgy azért már a távolba lát, van mit nézni, van min gondolkodni

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.