A sorvezető

Opauszki-Korom Dóra

eladó

Mi alapján választasz könyvet?

Általában ajánlások alapján választom ki őket vagy elolvasom a tartalmát. Persze előfordult, hogy annyira gyönyörű volt egy könyv borítója, hogy el kellett olvasnom.

Miért szeretsz olvasni?

Az olvasás számomra a legnagyobb kikapcsolódás, kizökkent a világomból és képes vagyok általa egy egészen másba kerülni.

Hány könyvet számlál otthoni könyvespolcod?

Rengeteg könyvem van már. A nagymamám lakásában is nyitottam egy polcot, mert nem fértünk tőle.

Soha ne add fel!

Christina harcait mutatja be, aki Brazília egyik legnagyobb favellájában élt 8 éves koráig. Onnan került el Svédországba az örökbefogadó szülei által, egy egészen másmilyen világba. Emlékeit meséli el, amikor még utcagyerekként élt. Láthatjuk, mekkora társadalmi különbségek uralkodnak a mai napig Dél-Amerika országaiban. Naponta több gyermek veszti életét különböző okok miatt az utcán, de a vezetők csak elfordítják a fejüket. Mindeközben megismerhetünk egy csodálatos kultúrát. Ez az életrajzi regény megmutatja, hogy a szélsőséges nincstelenségben, magány, veszteség és bántalmazások közepette is a szeretet és a hit mérhetetlenül nagy erővel bír. Megtanít arra, hogy „Soha ne add fel!”.

További könyvajánlók

Az orenda

Gyerekkorunk indiánregényeit idéző, irodalmi remekmű. Két kultúra nyers találkozása, ahol a megismerés ősi szándéka és a

A fiú, akit Karácsonynak hívnak

„A képtelenség nem más, mint az elképzelhető, amit egyelőre még elképzelhetetlennek találsz.” Ezt tanítja nekünk ez

Szakértőink ajánlói

Hét mocskos nap

Elkezdtem olvasni, és rögtön az elején azt kérdeztem magamtól – néhány oldallal a

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.