Egy festmény, aminek ecsetvonásai egy egész élet titkát rejtik

A Budapesten született, majd tizenkét évig Németországban, jelenleg pedig Bécsben élő Kiss Nikoletta első regénye egy érett író eszköztárával felfegyverkezve ugyanúgy képes megragadni a háború utáni Magyarország, az 1956-os forradalom hangulatát, mint napjaink Berlinjének sajátos világát. A lenyűgözően sokszínű, évtizedeken és generációkon átívelő, különleges családtörténet egy festménnyel kezdődik, amit Anna berlini galériájába hoz be valaki, azt állítva, hogy a kép a lány nagyanyját ábrázolja. Anna lélegzetelállító nyomozása feltárja a múlt titkait, és a szemünk láttára eleveníti meg a 20. századi Magyar történelem viharos időszakait, és Bárdossy Rebeka gyönyörű történetét.

További videók

Az elképzelt főváros

A korábban főleg verseiről és műfordításairól ismert Dunajcsik Mátyás ezúttal regénnyel jelentkezett, amiben a Duna,

Utazás téren és időn át

Guillaume Mussót manapság a francia Stephen Kingként szokták emlegetni, nem is alaptalanul. Legújabb, Most! című

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

Szakértőink ajánlói

Kik szabják meg a határokat?

„Bár azt hisszük, hogy sorsunkat magunk irányítjuk, döntéseinket magunk hozzuk, biztosan előfordult már, amikor hagytuk, hogy félrevigyen bennünket az útvonaltervező.”

Trending in the World

Our picks for September

Whether it’s fiction, politics, history, or science, Libri is keeping a keen eye on what’s trending in the world. Based on the well-renowned best

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.