Titkok a felszín alatt

A Balatonról általában a nyár, a napsütés, jégkockákkal teli, párás poharak, a vidám gyerekzsivaj és a kékeszöld vízen hullámzó gumimatracerdő jut eszünkbe. A tónak azonban van egy sötét oldala is, ami az egyszeri nyaralók tekintetétől rejtve, a felszín alatt örvénylik. Szlavicsek Judit Hullámsír című regénye ezt a titkos világot mutatja be a magyar krimirajongóknak. A Libri Magazin új videósorozatának első részében Bánffy Dávid ennek a könyvnek a különleges hangulatába vetette bele magát, a szerző pedig a regény születésének körülményeiről mesélt nekünk.

További videók

Baráti beszélgetések

Sally Rooney első regénye, a Baráti beszélgetések 2017-ben jelent meg, azóta pedig az egész világot

Krúdy és Babits álomvilágai

A Libri 2019-ben elindított díszkötetsorozatában ezen a télen Krúdy Gyula Szindbád-novelláinak új válogatása, valamint Babits

Libri Trend

Birodalmi lépegető – Beck Zoli írása

“Néhány barátom is megjegyezte, hogy mintha a fickó megbolondult volna. Én nem így látom.” Beck Zoli Breat Easton Ellis legújabb kötetét forgatta.

Podcast

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.