A sorvezető

Bedő Balázs

ügyfélszolgálati munkatárs

Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?

Több szempontból is nagyon jó ötletnek tartom az elektronikus kiadványokat, de nálam a nyomtatott könyv a nyerő. Szeretem a kezemben tartani, lapozni, amit olvasok; egy kötetekkel teli könyvespolc ráadásul a lakás dísze lehet.

Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el?

Egy igényes, jól kidolgozott borító figyelemfelkeltő ugyan, de számomra ez nem igazán szempont.

Hány könyvet számlál otthoni könyvespolcod?

Jelenleg mintegy 180 kötet, bár még nem sikerült mindet elolvasnom.

Szörnyvidék

Ahogyan azt már a cím és a remek borító is sejteti, a kilenc novellát tartalmazó gyűjtemény igazi csemege a hátborzongató történetek kedvelőinek. Az elbeszéléseket átszövő természetfeletti erő hol titokzatos jelenségek, hol rémisztő teremtmények képében elevenedik meg; mégis mintegy mellékesen, az események katalizátoraként kap szerepet a kötet lapjain.
A szereplők egytől egyig hétköznapi emberek, akiknek az imént említett borzalmak helyett elsősorban tragédiák és rossz döntések szülte belső démonaikkal kell szembenézniük. A kötet két fő erőssége a hatásos atmoszféra és a hiteles karakterábrázolás, melyeknek köszönhetően olvasóként is szinte együtt haladunk a szereplőkkel a feloldozás, a megváltás felé, hogy végül velük karöltve zuhanjunk az ismeretlenbe.

További könyvajánlók

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.