Nincs mese: sütni jó! – Stahl Judit ajánlója egy gyerekszakácskönyvhöz
Ez az a könyv, amelynek két könyvespolcon is helye van: a gyerekén és a szakácskönyvek között. Ha itt, ha ott ütik fel, nagyszerű kalandok várnak felnő
Ez az a könyv, amelynek két könyvespolcon is helye van: a gyerekén és a szakácskönyvek között. Ha itt, ha ott ütik fel, nagyszerű kalandok várnak felnő
A tavalyi év egyik legizgalmasabb receptgyűjteményét, a Baby szakácskönyve, amely immáron a negyedik kiadásnál jár.
Hiánypótló könyv, mert olyan témákat vet fel, amik sokszor tabunak számítanak a nyílt beszélgetések során.
„Van ám a szuvidolásnak olyan területe, amelyhez hazánkban fájdalmasan kevés séf ért. Ez a könyv, nagyon helyesen, megteszi az első lépéseket.”
„Magára vessen, aki nem talál ínyére illőt a pazar kollekcióból. Reteklevél-pesztós tészta maradék reteklevélből a drága bazsalikom helyett? Nekem jöhet. Lencse „bolognai” maradék főtt lencséből hús helyett? Szintén tökéletes.”
A talányos cím, a lakonikus alcím nem sokat árul el arról az elképesztően érdekes utazásról, ami a szerencsés olvasóra vár.
Méghogy nem lehetséges az időutazás! Aki ilyen csacsiságot állít, nem olvasta az Egy meszely az fél icce és az Egy czitrom hajával című receptgyűjtményeket. Teljesen odavagyok ezért a két gyönyörű kötetért, pedig számos szakácskönyvet ismerek.
Ismét válogattunk a New York Times bestseller listájáról. Egy rendkívül izgalmas krimit, egy fantasy-t, egy rendhagyó ismeretterjesztő könyvet, továbbá egy húsbavágó regényt ajánlunk. Jó hír, hogy mindegyik megvásárolható eredeti nyelven a Libriben!
© Libri Könyvkereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva!
Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!