A sorvezető

A muréna mozgása – beszélgetés Závada Péterrel

Milyen látvány egy muréna? Miben hasonlít a muréna mozgása Závada Péter költészetére? Megfigyelésről, felmérésről, rend és káosz közti cikázásról, a gonoszság történetéről, ingamozgásról és a versekről beszélgetett Bánffy Dávid Závada Péterrel a Sorköz legutóbbi epizódjában. Závada Péter A muréna mozgása című kötete elérhető a Libri Könyvesboltokban.

Még több cikk a témában:

További videók

Nagyfőnök – Dezső András könyve Portik Tamásról

Hogyan lett egy telefonfülkéket feltörő utcagyerek tíz évvel később az ország egyik leggazdagabb bűnözője? Milyen folyamatok vezettek el a kilencvenes évek alvilági gyilkosságaihoz? Hogyan konspirált az évekig illegalitásban élő Portik Tamás és köre?

Margaret Atwood világa

Margaret Atwood az angolszász irodalom ünnepelt szerzője, aki az 1960-as évek óta folyamatosan publikál, és még több mint fél évszázadnyi írói karrierrel a háta mögött is képes újra és újra meglepni olvasóit éles szemű meglátásaival, a jövőben rejlő veszélyekről alkotott húsbavágó elemzéseivel, plasztikus történeteivel és nagyszerűen kidolgozott karaktereivel.

Libri Trend

Podcast

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.