Zsoldi Kata

boltvezető helyettes

Mi alapján választasz könyvet

Ha egy szerzőtől már olvastam korábban és tetszett, akkor figyelni szoktam mikor lesz új megjelenése. De egy-egy szép borítóval is meg lehet venni. Volt már, hogy vásárlóval ajánlottunk egymásnak könyvet.

Miért szeretsz olvasni?

Abszolút a kikapcsolódás miatt. Szeretek úgy belefeledkezni egy történetbe, hogy már csak azt veszem észre, hogy eltelt egy nap olvasás közben.

Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?

Egy jól sikerült borítóval meg lehet fogni, de ha a fülszöveg nem kelti fel az érdeklődésemet, akkor nem olvasom el.

Familiárisok

A 21. Század Kiadó KULT sorozatának legújabb kötete nemcsak a szemet kápráztatja el gyönyörű borítójával, hanem a lelket is megmelengeti. A Familiárisok nem csupán egy boszorkányhistória, több annál.
A főszereplőnek, Fleetwood Shuttleworthnek alig 17 évesen küzdelmes élet jutott. Meg kell birkóznia a ténnyel, hogy terhességét nem fogja túlélni. Harcolnia kell szeretett férje szerelméért. Meg kell mentenie újdonsült bábájának életét is, akit boszorkánysággal vádolnak. Mindezen megpróbáltatásokkal egyedül kell szembenéznie egy olyan társadalomban, ahol a nőknek nem sok szavuk van. De tudja, csak egy esélye van, hogy megmentse saját, gyermeke és bábája, Alice életét.
A regény csodálatos történet emberi kitartásról és tenni akarásról. A cselekmény végig izgalmas, egy pillanatra sem engedi el az embert. Aki eddig szerette a KULT sorozat köteteit, a Familiárisokban biztosan nem fog csalódni.

További könyvajánlók

A Mengele-lány

Többször sírtam rajta, már rögtön az elején is. Olvasás közben olyan düh és elkeseredettség volt bennem,

Szerelmes élet

A szerelemben nincsenek szabályok. Vagy mégis? Vonzódunk valakihez, mert szép, mert okos, mert olyan, aki nekünk

Szakértőink ajánlói

Fejvesztve

Nem egynapos könyv. Abban az értelemben biztosan igaz ez, hogy nem tudtam egy

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.