A sorvezető

Zsoldi Kata

boltvezető helyettes

Mi alapján választasz könyvet

Ha egy szerzőtől már olvastam korábban és tetszett, akkor figyelni szoktam mikor lesz új megjelenése. De egy-egy szép borítóval is meg lehet venni. Volt már, hogy vásárlóval ajánlottunk egymásnak könyvet.

Miért szeretsz olvasni?

Abszolút a kikapcsolódás miatt. Szeretek úgy belefeledkezni egy történetbe, hogy már csak azt veszem észre, hogy eltelt egy nap olvasás közben.

Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?

Egy jól sikerült borítóval meg lehet fogni, de ha a fülszöveg nem kelti fel az érdeklődésemet, akkor nem olvasom el.

Familiárisok

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2738425″ cache=”0″]

A 21. Század Kiadó KULT sorozatának legújabb kötete nemcsak a szemet kápráztatja el gyönyörű borítójával, hanem a lelket is megmelengeti. A Familiárisok nem csupán egy boszorkányhistória, több annál.
A főszereplőnek, Fleetwood Shuttleworthnek alig 17 évesen küzdelmes élet jutott. Meg kell birkóznia a ténnyel, hogy terhességét nem fogja túlélni. Harcolnia kell szeretett férje szerelméért. Meg kell mentenie újdonsült bábájának életét is, akit boszorkánysággal vádolnak. Mindezen megpróbáltatásokkal egyedül kell szembenéznie egy olyan társadalomban, ahol a nőknek nem sok szavuk van. De tudja, csak egy esélye van, hogy megmentse saját, gyermeke és bábája, Alice életét.
A regény csodálatos történet emberi kitartásról és tenni akarásról. A cselekmény végig izgalmas, egy pillanatra sem engedi el az embert. Aki eddig szerette a KULT sorozat köteteit, a Familiárisokban biztosan nem fog csalódni.

További könyvajánlók

Hector Servadac

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2230515″ cache=”0″] Hector Servadac látszólag esetlen figura, ezzel együtt kedvelhető karakter. „Hangos” gondolkodása számtalan egyéb

Berzsián és Dideki

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2583390″ cache=”0″] Harmadszorra olvasom a könyvet 7 éves lányomnak. Imádja Berzsiánt, Zsebenci Klopédiát és Sróf

Bíborszín

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2717819″ cache=”0″] Nagyon sok jó ajánlást olvastam a könyvről, többek között ezért is voltam kíváncsi

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2740837″ cache=”0″] AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.