A sorvezető

Bogár Roland

eladó

Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el?

Nem igazán. De olyan volt, hogy egy könyvet nem vettem meg a borítója miatt, inkább vártam, hogy ráakadjak egy másik kiadásra.

Hány könyvet olvasol el egy évben?

Attól tartok még nem eleget.

Mi volt az a könyv, ami eddig a legnagyobb hatással volt rád?

Talán Orwell 1984 című kötete. Félelmetes az az atmoszféra, amit alkotott.

Hajó a ködben

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2725519″ cache=”0″]

A Weiss Manfréd Művek, mint a magyar ipar zászlóshajója, valamint a köztiszteletben álló tulajdonosi kör, a Weiss Manfréd-örökösök népes családja a második világháború idején, a bizonytalanság korszakában. A legénység vagy elhagyja a süllyedő hajót, vagy vele együtt pusztul. Súlyos terhek és kellemetlen aggályok nyomják a családtagok vállát a döntés meghozatala során. A regény fikció és valóság tökéletes ötvözete. Többnyire a fiktív összetevők töltik meg színnel és élettel a dramaturgiát a valóság statikus tényszerűségével szemben. Závada igyekszik ragaszkodni a történelmi hűséghez, rengeteg politikai-történelmi eseményt és személyt megjelenít akár kísérőjelenségként, akár fontos tényezőként a cselekmény szempontjából.

További könyvajánlók

Így mesélj, hogy olvasson

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2729466″ cache=”0″] Végre egy olvasást népszerűsítő, korszerű könyv, a 0-14 éves korosztály és szüleik számára!

Tövismadarak

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2725622″ cache=”0″] Biztos sokaknak ismerős Colleen McCullough Tövismadara, hiszen ez egy igazi klasszikus, vadonatúj köntösben.

A villámtolvaj

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2691016″ cache=”0″] Az egyik legnagyobb kedvencem a Percy Jackson-sorozat, amit még iskolás koromban olvastam először,

J.R.R. Tolkien meséi

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2710224″ cache=”0″] Nagyon szeretem Tolkien világát. Ebben a könyvben négy történet kerül bemutatásra, gyönyörű illusztrációkkal.

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2740837″ cache=”0″] AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.