A sorvezető

Zsoldi Gabriella

junior marketingmenedzser

Szoktál eredeti nyelven olvasni?

Igen. Gyakorlásnak is kiváló és a magyar fordításra sem kell várni, ami sok esetben elhúzódik egy-egy sorozat folytatásánál.

Hátralapozol, hogy tudd, mi lesz a vége?

Mielőtt elkezdek olvasni, mindig megnézem, hogy milyen terjedelmű az a könyv, amihez épp hozzákezdek, de a történet végébe sose olvasok bele.

Volt olyan könyv, amit többször elolvastál?

Persze, a kedvenceimet többször újraolvasom. A Harry Potter sorozatot minden évben előveszem és újra végigolvasom.

Ingovány

Eddig főleg csak női szerzőktől olvastam skandináv krimiket, ezért úgy gondoltam ideje váltani. Hjorth és Rosenfeldt egy aprólékosan kidolgozott, minden részletre odafigyelő, feszült hangulatú krimivel indították a Sebastian Bergman sorozatukat. A regény erőssége, hogy nemcsak a főszereplő szemszögéből követhetjük a történetet, az írópáros jó érzékkel vált és helyezi a középpontba a nyomozócsapat egyes szereplőit, így ahogy haladunk a történetben, megismerjük az egymáshoz fűződő viszonyukat, az elhallgatott titkaikat. A történet egy pörgős, néhol igen véres skandináv krimi, aminek a hangulata nem ereszti az olvasót, és amikor azt hisszük, hogy már mindenre fény derült és tudjuk, ki a gyilkos, akkor következik egy újabb csavar és újra elölről kezdhetjük a nyomok felgöngyölítését.

További könyvajánlók

Cyrano de Bergerac

Végre egy könyv, sőt, egy teljes sorozat, amely igazán élvezhetővé teszi a klasszikusokat úgy, hogy az

Hosszú számolás

Egy kedves törzsvásárlónk rendelte elő ezt a könyvet és hát kedvet kaptam hozzá, ugyanis hasonló az

Szakértőink ajánlói

Ez a kis könyv elég nagy könyv

Ezek a szinte ötletszerű, talált apróságok arra kérdeznek rá, mit is nevezünk embernek, mit is gondolunk erről az elvont és egyszerre valóságos, velünk egybeeső létezőről.

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.