A sorvezető

Az együttérzés bódhiszattvája és a hat nemes művészet

Az elmúlt évek egyik kiemelkedően népszerű fantasy története A The Untamed című sorozat alapjául szolgáló regénysorozat, amely nemcsak itthon is hatalmas olvasótáborral bír. Lakner Dávid segítségével tárjuk fel a mai kínai irodalom egyik legnépszerűbb alkotását.

Tovább »

Gyilkos profilok – a Mindhunter és a valóság

A Gyilkos mintázatok című könyv két kemény, bűnüldözéssel teli évtizedes hiteles krónikája. A számtalan esetleírás és nyomozásismertetés mellett az is kiderül belőle, hogy munkájuk során miféle kihívásokkal kell szembesülnie a nyomozóknak.

Tovább »
Joan Hickson Miss Marple-ként a Rejtély az antillákon című krimi megfilmesített változatában.

Miss Marple nem ellenünk nyomoz

Agatha Christie egyik legnépszerűbb karakteréről először 1927-ben jelent meg kötet. Most 12 bestseller szerző ragadott tollat, hogy 12 új Miss Marple történettel rukkoljanak elő. Megnéztük, hogyan sikerült ez a rendhagyó kísérlet.

Tovább »

Elmenekülni a valóság elől

Julia Quinn nagy népszerűségnek örvendő könyvsorozata a Bridgerton család újra népszerűvé tette a XIX. századi romantikus történeteket.

Tovább »
  • Libri Trend

    Podcast

  • lm.png
    A sorvezető

    Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
    A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.