Szeretettel meghívjuk Downton Abbey-be! – íme a világhírű sorozat szakácskönyve
A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv egyszerre receptgyűjtemény, fotóalbum, és kirándulás a 20. század eleji angol arisztokrácia világába.
A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv egyszerre receptgyűjtemény, fotóalbum, és kirándulás a 20. század eleji angol arisztokrácia világába.
Kitől fogadnánk el szívesebben új recepteket? A legjobb haverunktól, a bölcs és tapasztalt nagynéninktől vagy egy kedves barátnőnktől? Új szakácskönyveikkel ezt a szerepet tölti be az életünkben Jamie Oliver, Mary Berry és Ötvös Zsuzsanna.
Mary Berry, Libor Mária, Fördős Zé, a Jóbarátok, valamint az On the spot szakácskönyvei, amelyeknek minden karácsonyfa alatt ott a helye.
[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2733131″ cache=”0″] Az Ételérzés Online Főzőiskola megalkotójával találkozhattunk már sok helyen, hiszen rendszeres szerzője a Nők Lapja Konyhának és a Desszertmagazinnak. Miért szeretjük őt?
Méghogy nem lehetséges az időutazás! Aki ilyen csacsiságot állít, nem olvasta az Egy meszely az fél icce és az Egy czitrom hajával című receptgyűjtményeket. Teljesen odavagyok ezért a két gyönyörű kötetért, pedig számos szakácskönyvet ismerek.
Letisztult, mégis házias receptek gyűjteménye, egy húsimádó sztárszakács vega receptjei, a francia konyhaművészet Váncsa-féle nagykönye, az izraeli filozófus-szakács, Yotam Ottolenghi desszertművészete, Kövi Pál megkerülhetetlen erdélyi
Ismét válogattunk a New York Times bestseller listájáról. Egy rendkívül izgalmas krimit, egy fantasy-t, egy rendhagyó ismeretterjesztő könyvet, továbbá egy húsbavágó regényt ajánlunk. Jó hír, hogy mindegyik megvásárolható eredeti nyelven a Libriben!
© Libri Könyvkereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva!
Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!