Egy falat jóllét – szakácskönyvek az egészséges táplálkozás jegyében
Három izgalmas szakácskönyvet ajánlunk az egészséges táplálkozás jegyében, Bertényi Gábor, Török Eszter, Fördős Zé tollából.
Három izgalmas szakácskönyvet ajánlunk az egészséges táplálkozás jegyében, Bertényi Gábor, Török Eszter, Fördős Zé tollából.
A hivatalos Downton Abbey szakácskönyv egyszerre receptgyűjtemény, fotóalbum, és kirándulás a 20. század eleji angol arisztokrácia világába.
Kitől fogadnánk el szívesebben új recepteket? A legjobb haverunktól, a bölcs és tapasztalt nagynéninktől vagy egy kedves barátnőnktől? Új szakácskönyveikkel ezt a szerepet tölti be az életünkben Jamie Oliver, Mary Berry és Ötvös Zsuzsanna.
Mary Berry, Libor Mária, Fördős Zé, a Jóbarátok, valamint az On the spot szakácskönyvei, amelyeknek minden karácsonyfa alatt ott a helye.
[include-url href=”https://www.libri.hu/libri-magazin-termeklista/?cikkszam%5B%5D=2733131″ cache=”0″] Az Ételérzés Online Főzőiskola megalkotójával találkozhattunk már sok helyen, hiszen rendszeres szerzője a Nők Lapja Konyhának és a Desszertmagazinnak. Miért szeretjük őt?
Méghogy nem lehetséges az időutazás! Aki ilyen csacsiságot állít, nem olvasta az Egy meszely az fél icce és az Egy czitrom hajával című receptgyűjtményeket. Teljesen odavagyok ezért a két gyönyörű kötetért, pedig számos szakácskönyvet ismerek.
Letisztult, mégis házias receptek gyűjteménye, egy húsimádó sztárszakács vega receptjei, a francia konyhaművészet Váncsa-féle nagykönye, az izraeli filozófus-szakács, Yotam Ottolenghi desszertművészete, Kövi Pál megkerülhetetlen erdélyi
Ismét válogattunk a New York Times bestseller listájáról. Egy rendkívül izgalmas krimit, egy fantasy-t, egy rendhagyó ismeretterjesztő könyvet, továbbá egy húsbavágó regényt ajánlunk. Jó hír, hogy mindegyik megvásárolható eredeti nyelven a Libriben!
© Libri Könyvkereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva!
Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!