A sorvezető

Ezeket olvastuk hétről hétre februárban!

Szatirikus szépirodalom, romantikus bestseller, mesés fantasy vagy szívfacsaró thriller? Összegyűjtöttük azokat az izgalmas megjelenéseket, amelyeknek már most helyet kell szorítanod a könyvespolcodon!

Tovább »

Négy sárkányos könyv a Sárkány Éve alkalmából

A távol-keleti mitológia, illetve a kínai hagyományok alapján is tudható, hogy a sárkányok évszázadok, de inkább évezredek óta foglalkoztatják az emberek képzeletét. Most négy olyan könyvet ajánlunk, amelyekkel teljes lehet a most kezdődő Sárkány éve.

Tovább »

Így szerettek a Brontë nővérek

A Brontë lányok annak idején nagy botrányt kavartak a regényeikkel, főként azért, mert szokatlan nyíltsággal írtak a női érzésekről. Ez a lírai megközelítés, de mi lehet a valóság? Vajon kit szeretett igazából Charlotte, Emily és Anne?

Tovább »

Kihirdették a 2024-es Zsoldos Péter-díj shorlistjét

Az elmúlt év legjobb hazai science fiction és fantasy történeteit díjazza a Zsoldos Péter-díj, amit a hazai zsánerirodalom úttörőjének születésnapján adnak át árpilis 20-án. Mutatjuk, hogy kiket jelöltek idén a rangos elismerésre!

Tovább »
  • Libri Trend

    Podcast

  • lm.png
    A sorvezető

    Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
    A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.