A sorvezető

Marsovszki Zsuzsanna

boltvezető

Mi volt életed első olvasmánya?

Alekszej Tolsztoj: Aranykulcsocska

Miért szeretsz olvasni?

Kizárólag az olvasás tud kikapcsolni és hosszú távon lekötni. Hajt a folyamatos tudásszomj is, rengeteget tanulok a választott olvasmányaimból.

Hány könyvet számlál otthoni könyvespolcod?

Meglepően keveset ahhoz képest, hogy milyen sokat olvasok. Ennek az az oka, hogy csak olyan könyvet vásárolok meg, amiről tudom, hogy újra és újra el fogom olvasni.

A kis barát

5 990 Ft
5 690 Ft

A kis barát nem pusztán egy tragédiát feldolgozni próbáló család története, hanem az egykori rabszolgatartó Virginia állam ’70-es és ’80-as éveiről egy remek korrajz. Talán a helyszín és a főszereplő kislány szemszögéből megírt történet miatt Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót! című könyvére emlékeztet, némi Stephen Kingre jellemző csavarral. Letehetetlen, lendületesen megírt regény.

További könyvajánlók

Az ellopott futár

Rejtőtől azt kapja az olvasó, amit vár: csavaros történet, elképesztő miliőt, hiteles jassznyelvet. (Ez utóbbi egyébként

Tövismadarak

Biztos sokaknak ismerős Colleen McCullough Tövismadara, hiszen ez egy igazi klasszikus, vadonatúj köntösben. Családregény történelemmel egybefonva.

Csodálatos fiú

David Sheff őszintén és kendőzetlenül mesél fia ádáz harcáról a legkeményebb drogok ellen. Reményvesztettség, harag, hit

A jó anya

Amikor a kezembe került ez a könyv, a címe fogott meg igazán. Mi, anyák, nap mint

Szakértőink ajánlói

Munkatársaink ajánlói

Négy betű

AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

lm.png
A sorvezető

Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!




A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.