Bakancslista három kötetben

Tamási Áron gondolata, miszerint azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne, mára kiegészült: azért vagyunk a világon, hogy valahová elutazzunk benne.

Tovább »

Genevertől Vesperig

“Egy művelt alkoholista 2021-ben már egyszerűen nem teheti meg, hogy semmit nem tud a ginről – Cserna-Szabó András cikke Aaron Knoll Gin című könyvéről.

Tovább »

Levél Toldi Miklósnak

“Bármelyik korosztály családtagnak tekint. Erős vagy, hősies, becsületes, ráadásul érdekesen, egyedien az. Izmaidra Chuck Norris is csettintene, de sosem büszkélkedsz velük.”

Tovább »

„Létrejön egy áramkör”

Új könyve apropóján Kadarkai Endrével beszélgettünk a tévé és a rádió jövőjéről, az interjúalanyokból való felkészülésről.

Tovább »

Az ember törékenységéről

Kazuo Ishiguro nemrég megjelent könyve rendkívüli érzékenységgel mutatja be az ember és a humanoid közti lehetséges kapcsolatot.

Tovább »

Valójában sosem zárul le

Dobray Sarolta Üvegfal című első regénye egy házasság évtizednél hosszabb ívét követi a lehető legintimebb nézőpontból ábrázolva: a szereplők fejébe vezeti be az olvasót.

Tovább »
 • Munkatársaink ajánlói

  Négy betű

  AIDS. Négy betű, egy szó, amelyet meghallva az ember elborzad és automatikusan előtör

  Szakértőink ajánlói

  Túl a tömegemberen

  Egy könyvet választottam – de sokkal többet az egynél. Bödőcs könyve méltán lett

  Trending in the World

  Our picks for September

  Whether it’s fiction, politics, history, or science, Libri is keeping a keen eye on what’s trending in the world. Based on the well-renowned best

 • lm.png
  A sorvezető

  Ne maradjon le az irodalmi világ legfrissebb híreiről, iratkozzon fel a Libri Magazin hírlevelére, hogy első kézből értesüljön a hazai és nemzetközi kulturális izgalmakról!
  A „Beküldés” gomb megnyomásával elfogadom az a Libri Könyvkereskedelmi Kft.adatkezelési tájékoztatóját.